Новини

  1. Огляд блока живлення COUGAR ATLAS 650: для середньоцінових збірок

    Огляд блока живлення COUGAR ATLAS 650: для середньоцінових збірок
    В цілому, блоки живлення від COUGAR відомі хорошим співвідношенням ціни та можливостей. Наприклад, COUGAR ATLAS 650, що коштує ₴2499 або приблизно $65, є одним із найбільш доступних «бронзових» 650-ватників від популярних брендів.
    Щодо його можливостей, то деякі з них ми дізнаємося із таблиці специфікації. Однак інші деталі почерпнемо, заглянувши усередину пристрою та протестувавши його «вздовж і впоперек».
    Дізнатись більше »
  2. Огляд ігрового комплекту COUGAR COMBAT: вхідний квиток до геймерської периферії

    Огляд ігрового комплекту COUGAR COMBAT: вхідний квиток до геймерської периферії
    Наприкінці 2023 року компанія COUGAR представила новий ігровий комплект, який отримав суттєві покращення у порівнянні з наявним у продажу набором DEATHFIRE EX. При цьому серйозних змін зазнав не лише маніпулятор, а й клавіатура. Тепер замість чергової «мембранки», хоч і з гібридними перемикачами потенційний користувач отримує повноцінну «механіку». Та й, в цілому, розповідати тут є про що, тож давайте детальніше з ним знайомитись, щоб скласти персональні враження.
    Зветься цей ігровий комплект COUGAR COMBAT.
    Дізнатись більше »
  3. Огляд набору клавіатури та миші Cougar Combat: мій +1

    Огляд набору клавіатури та миші Cougar Combat: мій +1
    Компанія Cougar випустила набір Combat, що складається з клавіатури та мишки, кожну з яких купити окремо не вийде. Тому сьогодні розповімо про них і розберемося, чи достатньо цього гравцю-початківцю і любителю периферії з підсвічуванням
    Дізнатись більше »
  4. Огляд ігрового крісла Cougar Hotrod: впізнаваний стиль та гарантована якість

    Огляд ігрового крісла Cougar Hotrod: впізнаваний стиль та гарантована якість
    Зручно сидіти за робочим або ігровим столом - це кайф, так само як і користуватись зручною мишею, клавіатурою, мати хороший монітор та швидкий комп'ютер. Іноді до крісла навіть більше вимог, адже повинні сподобатись матеріали, підлокітники мають регулюватись як мінімум по трьох параметрам, висота та кут нахилу також повинні змінюватись. Та ще й до всього не забуваємо про естетику - крісло має виглядати ефектно, привабливо, цікаво, або так само як ігрове крісло Cougar Hotrod. Щоб у нього хотілось сісти, а далі вже грати або працювати – на ваш вибір. У огляді розповім про модель Hotrod детально та поділюсь враженнями після двох тижнів користування.
    Дізнатись більше »
  5. Огляд клавіатури COUGAR Puri Mini RGB: чи достатньо 60%?

    Огляд клавіатури COUGAR Puri Mini RGB: чи достатньо 60%?
    Ще у другій половині 2022 року компанія COUGAR анонсувала ігрову клавіатуру, яка була створена для користувачів, котрі часто переїжджають з місця на місце та цінують максимальну компактність, або ж бажають приймати участь у геймерських турнірах.
    Дізнатись більше »
  6. Огляд блока живлення COUGAR GX 1050

    Огляд блока живлення COUGAR GX 1050
    Зважившись зібрати сучасний і потужний ігровий комп’ютер, багато хто з нас незаслужено обділяє увагою блок живлення. Це в корні неправильно, адже якісний БЖ – запорука здоров’я для всіх інших компонентів комп’ютера.
    Дізнатись більше »