Bloody і Cougar на фестивалі Fancon у Києві!


Вже у ці вихідні, а саме 8 та 9 червня, на Міжнародному виставковому центрі дебютує грандіозний фестиваль Fancon. В благодійному осередку попкультурного середовища гості зможуть розважитися та дізнатися багато нового. Косплеєри, музиканти, геймери, блогери, художники, письменники – нудно не буде. Обмін досвідом та цікаві хобі, допомога ЗСУ та нові враження.

Зрозуміло, що EDG Group не могли залишатися осторонь – Bloody і Cougar стали офіційними партнерами заходу. Ми створили унікальні авторські стенди, на яких представимо передове надбання наших ігрових брендів: комп’ютерні компоненти, геймерські крісла, ігрова периферія та електричні столи. Ми покажемо гостям, що цікавого ми приготували для наших користувачів цього літа, і навіть продемонструємо деякі ексклюзивні несподіванки. Ми підготували захопливі інтеракції, проведемо запеклі турніри та епічні розіграші серед відвідувачів.

Актуальні знання про світ комп’ютерної периферії, яскраві емоції та багато подарунків – ось що чекає на гостей стендів Bloody та Cougar у третьому павільйоні київського МВЦ вже на цих вихідних. Приходьте! Усе покажемо та про все розкажемо – нудно точно не буде!