Bloody та Cougar на Comic Con Ukraine 2021.

Comic Con – фестиваль попкультури міжнародного значення – вкотре відбудеться в Україні! Тематичні стенди, неперевершені шоу, презентації новинок гік-індустрії, фотосесії з кумирами та безліч захопливих активностей чекають на гостей. Геймери, косплеєри, любителі коміксів та кіномани зустрінуться в місці, що об’єднує їхні інтереси і подарує феєричні емоції. Пережити цей унікальний досвід українці зможуть на столичному артзаводі Платформа 4 та 5 вересня.

З радістю повідомляємо, що серед брендів-учасників найочікуванішої виставки України 2021 року можна буде побачити A4Tech Bloody та Cougar. Ми покажемо публіці наші найкращі продукти та презентуємо актуальні технологічні досягнення брендів. На наших стендах відвідувачів чекає купа емоцій: ігрові турніри, конкурси, розіграші та багато цікавих подарунків.

Ми підготували для вас ПК та навіть PlayStation 5, аби ви могли повністю розкрити свій потенціал в PvP баталіях, а допоможуть вам у цьому передові моделі брендів. Ексклюзивні стікери та фірмовий одяг Bloody та Cougar, цінні подарунки та багато чого іншого – усе це чекатиме вас на Comic Con Ukraine 2021!