Cougar VANTAR AX – клавіатура зі стрункою фігурою

Дуже скоро українці зможуть випробувати новий витвір від Cougar – ігрову клавіатуру VANTAR AX.

 

VANTAR AX – це повнорозмірна ігрова клавіатура, яка буде до вподоби перш за все прихильникам компактного та «легкого» геймінгу. Девайс вирізняється серед типового модельного ряду надзвичайною малогабаритністю. Висота клавіатури складає усього 15 мм – що є вдвічі меншим показником у порівнянні з традиційними клавіатурами. При цьому, виробнику вдалося зберегти ігровий потенціал виробу – ергономіку, мультимедійність і навіть стильне підсвічування. VANTAR AX обрамлена стильним монолітним корпусом з міцного алюмінієвого сплаву з використанням лазерної обробки – плюс для любителів приємних тактильних відчуттів.

Cougar VANTAR AX – мембранна клавіатура з ножичним перемикачем. Присутня також і система Anti-Ghosting, для комфортного ігрового досвіду без перешкод та збоїв. Тож, якщо ви звикли до роботи за ноутбуком, або вас нудить від «механіки» - ця клавіатура стане справжнім рятівним колом та серйозним аргументом на користь «мембранного» геймінгу.

Виробник пропонує до уваги користувачів 8 різноманітних та яскравих RGB-ефектів, тому поціновувачі ігрової естетики також залишаться задоволеними.

Cougar VANTAR AX – це новий рівень у розвитку клавіатур мембранного типу, створених спеціально для геймерів. Зручно, компактно, продуктивно.