Досвід використання: мишка Cougar Dualblader після року експлуатації

Скажу чесно – я сам був здивований тим, наскільки довго і багато працював саме з цим флагманом від Cougar. При тому, що у мене у наявності є бездротові професійні миші, удвічі дорожчі. І так, між ними та Cougar Dualblader я вибрав останню. І зараз поясню, чому саме.
І коли я кажу про ергономіку, я маю на увазі не тільки посадку у руку, але і вагу. І саме той факт, що мишка суть скелетована, дозволяє керувати нею значно швидше.

І так, це серйозний фактор для комфортності. У всякому випадку, виявився для мене. Важкі габаритні миші вимагають значно більше зусиль для руки і не дають робити швидкі маневри. І якщо в роботі це не так сильно впливає на ситуацію, то в іграх це значно важливіше.

І повірте, коли завданням твоїм є відпочити від роботи, розслабитись і зняти напругу у, скажімо, Battlefield 2042 з ботами, останнє що хочеться – це бути обмеженим по точності через масу маніпулятора.Cougar Dualblader

Далі – функціональність. І тут Cougar Dualblader досягає дуже важливого балансу. Річ у тому, що трансформери самі по собі не дуже універсальні. Ні, навіть не так. Вони ЗАНАДТО універсальні, і якщо універсальність досягається неправильними способами – ви натурально викидуєте більшість можливостей у смітник.

Повна версія огляду