Нова ігрова миша-конструктор від Cougar

Cougar представив унікальну ігрову мишу, форму та розмір якої користувачі зможуть створювати самі.

Cougar DUALBLADER – це універсальна ігрова миша для кігтевого та долонного хвату. Як стверджує виробник, миша виконана в оригінальному дизайні DYNASTRUT, який бренд збирається патентувати. Головною «фішкою» миші є її оптимізація під різні жанри ігор. У комплекті з DUALBLADER йдуть змінні набори бічних панелей – по два з кожного боку (велика / мала), змінні кнопки, а також фронтові підставки для рук – два розміри.

Раніше Cougar випускав миші-трансформери, але ще ніколи кастомізаційне різноманіття не досягало такого рівня. Зокрема бренд анонсував на своєму офіційному сайті вихід 3D-файлів з шаблонами для різних форм миші DUALBLADER, пообіцявши повну свободу творчості у настройці параметрів та інтерфейсу миші для користувачів.

В усьому іншому миша наслідує попередні моделі бренду. Традиційно для Cougar, новинка оснащена високоякісними компонентами високого цінового сегмента: передовий оптичний сенсор PMW3389, надійні мікроперемикачі, що забезпечують надзвичайну продуктивність та мають ресурс натиснень до 60 млн для обох головних кнопок, надгнучкий кабель. Не забули і про функціональність – DUALBLADER має 12 повністю програмованих кнопок. Завдяки фірмовому програмному забезпеченню COUGAR UIX, користувачі можуть створювати макроси та різні комбінації для персоналізації ігрового процесу.

Cougar DUALBLADER – універсальна ігрова миша, що повністю відповідає сучасним вимогам користувачів. Якщо ви полігамний гравець, що не хоче заганяти себе в рамки одного жанру, обирайте DUALBLADER – мишу, зовнішній вигляд та функціональність якої, обмежується лише вашою уявою.