Огляд комплекту COUGAR COMBAT: ігрова клавіатура і миша за 1999 гривень

Бренд COUGAR розширив свій асортимент геймерської периферії, представивши комплект COUTAR COMBAT. Він включає в себе механічну клавіатуру та ігрову мишу.

Обидва пристрої пропонуються за 1999 гривень або близько 50 доларів, що можна вважати дуже привабливим цінником. В даному матеріалі ми розглянемо детальніше, що ж отримує користувач за ці гроші.

Комплект продається в єдиній упаковці, де знаходиться як клавіатура, так і миша. Комплектація базова, що закономірно для недорогих пристроїв – всередині самі девайси і документація. А більше нічого й не потрібно.

Уже з першого погляду складається враження, що виробник намагався зробити обидва пристрої максимально універсальними. Безпрограшний чорний колір, який підійде практично кожному, повнорозмірна клавіатура зі звичним розташуванням клавіш, та майже симетрична миша, за виключенням бічних клавіш. Нічого дивного – комплект недорогий, а отже орієнтований на масову аудиторію. Будь-які експерименти з дизайном і ергономікою в даному випадку були б недоречними.

Повна версія огляду