В Україні з’явилось довгоочікуване ігрове крісло від Cougar.

«I`ll be back» Cougar Terminator

Cougar Terminator вперше був презентований на найбільшому гік-фестивалі України Comic Con Ukraine у вересні 2021 року. Тепер українці можуть придбати крісло у крамницях країни.

Cougar Terminator – цікаве дизайнерське рішення, покликане урізноманітнити асортимент рядових моделей. Виконаний у футуристичному стилі кіборгів із відомої кінофраншизи, Terminator також нагадує сидіння космольоту із серії фільмів про «Чужих».

Крісло розраховане першочергово на користувачів із солідною вагою – виробник заявив вантажопідйомність у 135 кг. Беручи до уваги вагу крісла 36 кг, можна одразу сказати, що продукт радше підійде для потужних геймерів, аніж для тендітних дівчат.

Виріб ураховує анатомічні особливості людської спини, тому маємо оптимізовану підтримку поперекового відділу, регульоване узголів’я та стилізований «хребет» крісла, що ідеально припасовується до природних вигинів людського хребта. Спинка крісла вигинається з боків, тому користувач буде триматись впевнено, сидячи у ньому.

Не забули тут і про комфорт – механізми відкидання та качання працюють відмінно як ніколи. Додатковою особливістю Terminator є знімна панель на спинці: знімаючи її, геймер отримує чудову вентиляційну сітку, таку бажану у спекотні дні.

Візитівка бренду – якісні матеріали. Преміальна штучна шкіра та 30-дюймова колісна база роблять цього велетня дійсно статусним аксесуаром.

Cougar Terminator – це агресивне та яскраве крісло для людей, що цінять комфорт та функціональність. Відчуйте себе справжньою машиною для знищення ворогів в іграх, Terminator вас не розчарує!

До товару на в2в